Meteen naar de inhoud

Verlichting, woonaccessoires en meer!

Verlichting

Lampenwinkel met veelzijdig assortiment

Verlichting is niet alleen praktisch gezien onmisbaar: het is tevens behoorlijk sfeerbepalend. Daarom is het belangrijk om voor de juiste lampen te kiezen. Het aanbod van onze lampenwinkel in Bergum is dermate ruim en veelzijdig, dat u hier ongetwijfeld uw ideale lampen kunt kopen. Er zijn onbegrensde mogelijkheden en onze verlichtingspecialist voorziet u ook nog eens graag van advies.

Verlichting voor iedereen

Een klassiek of modern interieur, voor binnen of voor buiten, en voor allerlei vertrekken en toepassingen: er is geen plek waarvoor u bij Anka Dupon niet een geschikte lamp kunt vinden. Het assortiment van onze lampenwinkel biedt voor elke smaak en iedere beurs wat wils. Van luxe designlampen tot budgetvriendelijke lampen. Zoekt u een lamp in landelijke of industriële stijl, of juist een exemplaar met een strak uiterlijk? Wij hebben lampen in alle soorten en maten. Hanglampen, tafellampen, staande lampen, vloerlampen, wandlampen, plafondlampen, inbouwspots, plafonnières: bij ons komt u het allemaal tegen.

Uiteraard verkopen wij ook de bijbehorende benodigdheden zoals spaarlampen, ledverlichting, halogeenlampen en tl-buizen. Zo bent u in één lampenshop direct klaar en hoeft u niet nog elders een extra stop te maken. Wel zo makkelijk!

Lampenkappen stofferen

Ziet u in ons uitgebreide assortiment toch net niet wat u zoekt? Heeft u een beschadigde lampenkap of wilt u een passende kap voor een antieke lampenvoet laten maken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om een kap te laten stofferen. U kunt met alle modellen en maten bij ons terecht en u kunt kiezen uit allerhande kleuren en stoffen. Wij helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze en gaan snel voor u aan de slag. Let wel: dit is alleen mogelijk door uw kap in de verlichtingwinkel langs te brengen en dus niet via de webshop of door de kap op te sturen.

Ontdek het gehele assortiment door een bezoek te brengen aan onze lampenwinkel aan de Noordersingel in Bergum. Heeft u nog ergens vragen over? Bel dan gerust naar 0511-469420 of laat een berichtje achter via het online contactformulier. Wij hopen u snel aan uw ideale verlichting te mogen helpen.

Neem contact op met Anka Dupon