Meteen naar de inhoud

Verlichting, woonaccessoires en meer!

Betalen

U kunt bij AnkaDupon.nl veilig en vertrouwd shoppen. Uw online betalingen kunt u veilig en vertrouwd doen met iDEAL. Een iDEAL betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. U weet zeker dat het geld ontvangen is en staat binnen 20 minuten bij ons op de rekening.

Ideal is de snelste en beste manier, het geld wordt direct overgemaakt op onze rekening en wij kunnen zodoende direct in actie voor u! Een directe bankoverschrijving is ook mogelijk, echter niet aan te raden. Dit proces wijst zich vanzelf bij het afrekenen.

Over die transactie gaat vaak 1 dag in plaats van dat het direct wordt overgemaakt. Denk erom dat wij uw bestelling pas in orde maken als het bedrag bij ons op de rekening staat.

Jullie zullen ook snel gaan merken dat wij het ook enorm leuk vinden en waarderen om promotie te krijgen via Social Media. Helemaal van deze tijd! In ruil voor een tweet of like zullen jullie leuke kortingen, voordelen en gratis downloads ontvangen.

Anka Dupon iDeal betalen