Ga naar de inhoud

Verlichting, woonaccessoires en meer!

Installatie en reparatie

Installateur voor al uw gas-, water- en elektrawerk

Heeft u hulp nodig bij het installeren of repareren van keukenapparatuur, verlichting, gasinstallaties of sanitair? Of moet er snel iets gerepareerd worden? Dan komt onze installateur in Bergum en omstreken zo snel mogelijk bij u langs. Als allround monteur verzorgt hij vakkundige installatie en reparatie op het gebied van gas-, water- en elektrawerk.

Uw professionele installateur

Installatie en reparatie vraagt doorgaans nog wel om de nodige expertise. Daarom is het geen gek idee om hiervoor een vakkundige installateur in te schakelen. Aan onze specialist kunt u onder andere de volgende klussen uit handen geven:

Anka Dupon Installatiewerk

 

Kortom: alles van een wasmachine laten maken tot lampen monteren. Wanneer u bij ons in de winkel verlichting aanschaft, kunt u een beroep doen op onze vakkundige installateur om dit direct bij u te laten installeren. Zo is de klus snel geklaard! Meestal gaat onze installateur ter plekke te werk, maar in sommige gevallen kan hij een kapot apparaat of onderdeel meenemen naar onze werkplaats. Hier beschikken wij namelijk over de benodigde onderdelen om het probleem goed te verhelpen.

Snelle en goede service

Natuurlijk is het heel vervelend om zonder een goed werkende installatie te zitten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om binnen een kort tijdsbestek bij u op de stoep te staan en het probleem te verhelpen. Zelfs een spoedgeval kunt u aan ons overlaten. Neem voor een indicatie van de te verwachten tijd en kosten gerust even contact met ons op. We staan u met alle genoegen te woord en vertellen u graag zo precies mogelijk wat u kunt verwachten.

Installateur gezocht? Wij regelen het graag voor u

Bel direct naar 0511-469420 of laat een bericht achter via ons online contactformulier om de klus kenbaar te maken. Onze installateur komt zo snel mogelijk in regio Bergum bij u langs om de nodige installatie- en/of reparatiewerkzaamheden voor u uit te voeren.

Neem contact op met Anka Dupon