Ga naar de inhoud

Verlichting, woonaccessoires en meer!

Garantie en retourneren

Gezien wij ons assortiment met de grootste zorg samenstellen, hebben wij bijna geen ontevreden klanten. Tóch kan het voorkomen dat u onverhoopt iets heeft besteld, wat u niet bevalt. In dat geval kan u binnen 7 werkdagen het pakket terugsturen. Mits alles onbeschadigd wordt teruggestuurd, krijgt u van ons het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort. En dat zonder enige opgaaf van reden. Indien u in onze webshop een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. In de basis geldt hierbij de wet ‘koop op afstand’.

We willen u adviseren om goed over uw bestelling na te denken, voordat u overgaat tot de aankoop. Mocht u twijfelen over iets, schroom dan niet om contact op te nemen of gewoon even langs te komen in onze winkel. Zo voorkomen we onnodige tijd en energie verspilling. Want ook daar gaan we duurzaam mee om!

Alle bestellingen worden nauwkeurig gecontroleerd door ons en onze groothandels, voordat het verzonden wordt. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat wij tevreden klanten hebben! Indien het pakket bij aankomst beschadigd is of niet-werkend afgeleverd is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan kunnen wij het probleem met u bespreken en u eventueel voorzien van het retouradres. En we willen ook nog helpen met het invullen van het retourformulier, als u daar problemen mee ondervindt. Bij verpakkingsschade van de retourzending moeten wij helaas een percentage van het orderbedrag inhouden. Per bestelling wordt door de groothandel bekeken welk percentage dat is. Hier hebben wij zelf ook dan geen invloed op.

Let op! Er kan niet worden geruild of geretourneerd worden indien: