Meteen naar de inhoud

Verlichting, woonaccessoires en meer!

Meubels en woonaccessoires

Woonaccessoires van A tot Z

Voor alles van fotolijsten, kaarsen en plaids tot salontafels, bijzettafeltjes en stoelen zit u bij Anka Dupon helemaal goed. Alles op het gebied van kleinmeubelen en woonaccessoires in Bergum vindt u in onze winkel. Daarnaast kunt u online een aankoop doen via onze webshop. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk blij te maken met uw nieuwe woonartikelen!

Woondecoratie

Geen interieur is compleet zonder de juiste accessoires. Bij Anka Dupon vindt u zulke interieuraccessoires in allerlei soorten en maten. Ons aanbod is heel veelzijdig – iedereen heeft per slot van rekening weer een andere smaak. Kom gerust eens rondneuzen in onze winkel of het online aanbod en vindt onder andere:

Daarbij gaat het assortiment altijd met de trends mee. Het is ten slotte leuk om uw interieur zo nu en dan een nieuwe uitstraling te geven, en dat gaat heel makkelijk met nieuwe woonaccessoires. Ons aanbod is bovendien vriendelijk voor ieder budget. Zo hoeft u niet direct diep in de buidel te tasten en geniet u toch van een vernieuwde look in uw interieur.

Kleinmeubelen

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende kleine meubelen. Zo kunt u bij ons een salontafel kopen, maar ook een dressoir, kast, stoel of bijzettafeltje kopen. In principe vindt u bij ons alles behalve bedden en banken. Alle producten zijn van topkwaliteit en goed te combineren met onze andere accessoires en lampen. Ongetwijfeld hebben wij ook voor uw persoonlijke smaak iets leuks! In onze winkel geven we u bovendien graag advies, zodat u de beste keuze kunt maken.

Vind uw ideale woonaccessoires, bijzettafel, stoelen en salontafel in de winkel van Anka Dupon. U vindt ons aan de Noordersingel in Bergum. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen via 0511-469420 of het online contactformulier. Wij helpen u met alle plezier verder!

Neem contact op met Anka Dupon